Så da startet jeg enda et nytt forsøk på å få til et brød som jeg er fornøyd med. Her hjemme får jeg aldri godt, grovtbrød, fordi jeg ikke er flink til å lage dem og ingen andre her heller kan
Et godt og grovtbrød som ikke krever elting. Gir 2 brød i standard brødform. - 650 g sammalthvete. - 100 g grov rug. - 100 g hvete helkorn. 650 g sammalthvete. 100 g grov rug. 100 g hvete helkorn
Et godt og grovtbrød som ikke krever elting. - 650 g sammalthvete. - 100 g grov rug. - 100 g hvete helkorn. 650 g sammalthvete. 100 g grov rug. 100 g hvete helkorn
så kjekt å kunne sende med barna hjemmelaget brød. bland sammen melk, sammalthvete fin og grov, sammalt rug fin og grov, havregryn og havre kli til fordeigen
De to sistnevnte blander jeg helst med en god del hvetemel, for å få luftige og gode brød. Bare deigen får hevet seg fint, er det ikke så nøye med hvor lenge den står
Jeg kan ikke forstå hvorfor man vil ødelegge så mye god mat med kjedelige luftboller laget av hvetemel, sukker, ekstra gulten og rare tilsettningsstoffer