Så da startet jeg enda et nytt forsøk på å få til et brød som jeg er fornøyd med. Her hjemme får jeg aldri godt, grovt brød, fordi jeg ikke er flink til å lage dem og ingen andre her heller kan
Må jo bare erkjenne at jeg blir sååå imponert over alle flinke bloggere som klarer å blogge så ofte i tillegg til å ha jobb, barn og barn med masse fritidsaktiviteter
Dekk bakebollen med plast og håndkle. En ny oppskrift på brød. Oppskriften er inspirert av Berit Nordstrand's oppskrift på startbrød, men siden jeg ikke hadde alle ingrediensene, så laget jeg en litt annen variant
I dag tenkte jeg at jeg skulle komme med en brødoppskrift til dere. I og med at mini synes brød var godt, så synes jeg det var stas å kunne lage et eget
hvetemel eller speltmel i stedet for emmer. Smør to brødformermed smeltet smør eller. fryktelig lenge siden jeg har bakt brød, og det var deilig å stå til albuene i
Brødene er ferdig når de har en hul lyd når du dunker lett på dem. Rør sammen alle ingrediensene, deigen skal være seig så mulig du må spe på med enten litt mer vann, eller mer mel
Legg brødet på en plate med skjøten ned, evt etterhev brødet i en brødhevekurv. Dekk til med et klede. Vi liker det fordi det steinmalte speltmelet fra Mylnå gir brødet mye smak