Sprø grønnsakschips med en deilig dipp er tingen. Variér på med ulike dipper. Skyll kikerter under rennende vannSurr en håndfull av kikertene i en panne med litt olje og en klype saltSkrell avokado og fjern kjernenMiks avokado, resten av kikertene, sitronsaft og paprikakrydder i en blender eller med en stavmikserSpe på med olivenolje til ønsket konsistensHa dippen i en passende bolle og pynt med de stekte kikertene på toppenSkjær grønnsakene i tynne skiver, benytt en ostehøvel eller mandolinLegg de i en bolle med kaldt vann for å fjerne stivelsen slik at de blir sprøLa de renne godt av og stek eller friter de i varm oljeLegg chipsen over på kjøkkenpapir slik at overflødig olje absorberesServer med en klype salt og hummusdip
Sprø grønnsakschips med en deilig dipp er tingen. Bytt på med ulike dipper. Skyll kikerter under rennende vannSurr en håndfull av kikertene i en panne med litt olje og en klype saltSkrell avokado og fjern kjernenMiks avokado, resten av kikertene, sitronsaft, paprikakrydder og salt i en blender eller med en stavmikserSpe på med olivenolje til ønsket konsistensLegg dippen i en passende bolle og pynt med de stekte kikertene på toppenSkjær grønnsakene i tynne skiver, benytt en ostehøvel eller mandolinLegg de i en bolle med kaldt vann for å fjerne stivelsen slik at de blir mer sprøeLa de renne godt av og stek eller friter de i varm oljeLegg chipsen over på kjøkkenpapir slik at overflødig olje absorberesServer med en klype salt og hummusdip
Rømmedip er uten tvil den mest populære typen dip i Norge, laget av rømme og ferdige krydderblandinger fra pose og serveres ofte til chips eller forskjellige rå grønnsaker kuttet i biter
Server chipsen med urtedip eller guacamole, og nyt en herlig snack med god samvittighet. En fantastisk erstatning til masseprodusert chips med årelang holdbarhet og usunne fettstoffer
Den er kjempegod til tortillachips eller som tilbehør til middagen. Jeg har laget en dipp av 3 ingredienser. 3 enkle ingredienser er alt som skal til for å redde en tørr chips
Chipsen er god å spise som den er eller den kan serveres med en dip. Utålmodig som jeg er ble det de første gangene veldig seige chips, men nå har jeg lært - dette tar tid
Denne dressingen er også helt supert som dip både til chips og grønnsaker. Nydelig dressing til kylling, lam, pølseretter og godt som dressing på enkelte salater
Prøv gjerne som dip til chips eller grønnsaker, på grove knekkebrød eller i stedet for potetstappe. Den fantastiske, lilla chipsen på bildet under er fra "Way better snacks", du finner den på helsekost og bl
Hjemmelaget cheddardip passer supert til fredagstacoen, eller bare til chips & snacks. For å få en ekstra glatt konsistens kan du kjøre dipen i en blender eller med stavmikser før servering
Dippen er kjempegod til grønnsaker og kan sikkert brukes til chips også. Oppskriften på denne dippen fant jeg på bloggen Feed me og det er jeg veldig glad for