Mini-nuggets m/dip, salsa og ovnsbakte tomater. Frisk spinatSalsa. Hvitløksdip. Å sitte å dippe maten i dressing og salsa til favorittprogrammet kan bare ikke slå feil, hihi
Server til tex mex eller meksikansk mat, eller bruk salsaen som dip. Tidligere har min salsafavoritt vært den meksikanske versjonen som jeg fikk oppskrift på av min amerikanske venninne som er bosatt i Chiapas, Mexico
Tortillachips med ost og denne salsaen som dip er bare yummylicious. eller som dip. Her i huset spiser vi en del meksikansk for tiden, og da er jo salsa som regel en del av det hele
Salsaens friskhet klaffet godt med min tex-mex inspirerte kyllingburger (fett + syre = sant), men du kan også bruke den som dip til tortillachips, i fajitas, eller som et friskt tilbehør i et tørt tacoskjell
Eller benytte ferdig kjevlet paideigFordel chilisausen på deigenRiv osten og fordel dette utover deigenKjevle det andre butterdeigarket og legg det over det andre og trykk godt sammenSkjær deigen i strimler av ca 2 cmKlem sammen endene og vri remsene til en spiralLegg spiralene på et stekebrett med bakepapir og stek i ca 10 minutter til brødspiralene blir luftige og får en gylden fargeServer med et dryss chilikrydder og en skål med chilisaus eller annen dip som for eksempel hummus, guacamole eller salsa verde
Salsa. Servér de gjerne med en dip, under har du to forslag. Hvitløksdip. Jeg har fortsatt en hel del å utforske innen mat og matlaging og det gleder meg stort
Salsadip. Uke 38. Mandag. Forret. Tomatsuppe med egg. Middag. Bakt søtpotet med laks + Bakt potet med mais, rømme og smør med stekt laks til minsten Tir