Posted by torill. Tweet. Nå er vi midt i jaktsesongen og mange frysere fylles opp med viltkjøtt. Vi er ikke så heldige at vi har tilgang på viltkjøtt annet enn gjennom butikkene
Mens grønnsakene stekes, brun elgfileten på alle kanter i olje og smør i varm. Når potetene har ca 20 min av steketiden, sett fatet med elgfileten i. Se del 2 her 800 g elgfilet indrefilet eller mørnet ytrefilet
Grønnpepperstekt elgfilet med tyttebær- og madeirasaus. 700–1000 g elgfilet, hel. 1000 g elgfilet, hel. Grønnpepperstek elgfilet med tyttebær- og madeirasaus
1 1/4 kilo elgfilet. 1. Legg rosinene i rødvinen. 2. Skrell rødløk og skjær i tynne skiver. 3. Sukkeret karamelliseres og tilsettes halvparten av smøret, før løkskivene røres forsiktig inn og varmes til de er blanke