På grunn av alt dette så feirer jeg millionærstatus og bedret helse med supertilbud på papirutgaven av boken min Fermentertmatogdrikke - mine favoritter
Jeg har mange oppskrifter her på bloggenog flere av forslagene min her finner du oppskrift på i boken min FermentertMatogdrikkeog i snopeboken min, som du kan kjøpe her på siden min, hos Duggurd, Naturlig Liv og hos Røtter i Oslo
Egge lager også en knusktørr type som kun selges til restaurantbransjen på tanker kanskje er enda mer matvennligog tørrheten burde passe godt til dagens generelle apetitt for knusktørre drikkevarer
Sukkeret som tilsettes i drikken konverteres vha gjær og bakterier til eddiksyre og etanol. Vannkefir er en super god drikk som inneholder probiotika, ensymer, fordøyde næringsstoffer, aminosyrer, vitaminer, mineraler og billioner med probiotika
Fermentertmat generelt er bare så utrolig spennende og helsebringende. både min mor, svigermor, min coladrikkende barndomsveninne i Sverige(håpet hennes er å erstatte Colaen med vannkefir), bloggeren bak gladerebarn banket på døra her en dag og tok med seg korn på vei til hytta ogbloggvenninnen min Anita som har superlivsstil har fått en ladning villige vannkefirkorn
Jeg lager Injera, som er det etiopiske "nasjonalbrødet", oppskriften på Injera finner du i boken min Fermentertmatogdrikke som du kan kjøpe her på siden min
Å drikke søt melk er et ganske nytt fenomen, tidligere ble melken syrnet før de drakk den. Mat som kommer langveisfra og plukkes lenge før den blir moden