Ellers har jeg også oppskrift på en provencalsk kjøttgryte som du finner HER. Denne franske rødvinsgryten er en slektning av Boeuf Bourguignon som du finner oppskrift på HER
En av de få grunnene til at jeg kanskje vegrer meg til å servere denne klassiske franskekjøttgryten, er at jeg ikke klarer å uttale navnet på det jeg serverer
Fransk sitronkake med valmuefrø – cake au citron. Deilig kjøttgryte med munkholm. bjørnebær, brødsmuler, eltefritt brød, eltefritt müslibrød, eltefritt müslibrød i gryte, enkelt hjemmelaget müslibrød, fersken, firmkake, fiskegrateng, fiskegrateng med laks, fransk sitronkake, fullkornspasta, grateng, Grønnsakssuppe, grønnsakssuppe med rotgrønnsaker, indrefilet av svin, laks, lam, lammerester, lammesuppe, lammesuppe med rotgrønnsaker, müslibolle med brunost, müslibrød, müslibrød i gryte, ostesmørbrød, pastaskryer, Pytt i panne, rotgrønnsaker, sitronkake, sitronkake med valmuefrø, sommersalat med bjørnebær og fersken, strøkavring, suppe på lammerester, syrlig sitronkake med valmuefrø, valmuefrø
Her kommer oppskrift på en klassisk franskkjøttgryte – Boeuf bourguignon. Boeuf bourguignon er en kraftig vinkokt gryterett, og er opprinnelig fransk husmannkost fra regionen Bourgogne
Dette er en klassisk fransk gryte som blir aller best om den lages dagen før den spises. Det aller vanligste her er å servere gryta med kokt ris, mens franskmennene foretrekker kokte poteter
En franskkjøttgryte med kokt kjøtt og grønnsaker. Noen skjeer Hellman majones1 ss DijonsennepKapersHakket cornichons(fransk sylteagurk)Salt og hvit pepperLegg skiver av kjøttet sammen med skiver av kalde kokte poteter