Jeg har nesten alltid foccaciabrød i fryseren, og da helst den grove typen (følg linken). Foccacia må vel være en av de mest anvendelige brødtypene som finnes
Hell så over oljeblandingen og dryss over med grovt fingersalt. Etter å ha prøvd ut utallige oppskrifter er dette det jeg har kommet frem til og som funker til det meste
Ha over olivenolje, grovt salt og rosmarin, og tilsett gjerne soltørkede tomater, biter av fetaost og/eller oliven ved å trykke bitene litt ned i deigen
♥ Marinert scampi♥ Hjemmelaget foccacia og aioli♥ Oliven♥ Salte kjekt + kremost + brie♥ Honningmelon med spekeskinke♥ Stekte potetbåterFikk spørsmål om jeg kunne legge ut oppskrift
Ha over olivenolje, grovt salt og rosmarin, og tilsett gjerne soltørkede tomater, biter av fetaost og/eller oliven ved å trykke bitene litt ned i deigen
Foccaciabrødet passer perfekt til en suppe,med litt grovt mel gir det en god metthetsfølelse. Kjevle ut foccaciabrødet og stikk ned soltørkede tomater,strø over salt
Det hjelper ikke om brødet er grovt - selv grovtgrovbrød inneholder mest hvitt hvetemel. Nå gleder jeg meg til å prøve Elins oppskrifter på vafler, pai og foccacia