Vi snakker heimelaga karbonader og julepølser, svinekjøtt, storfeskjøtt, lammekjøtt og litt pølser. Å lage heimelaga betasuppe er en super måte å få brukt opp blant anna kjøttrester på
Vi har hatt veldig varierende middager og vært innom lammekjøtt, kylling, svin, lyr og torsk sammen med mange smakfulle sammensetninger av de matvarene vi
En av de ingrediensene som for meg bringer mest assosiasjoner til gresk mat er lammekjøtt. Deretter legger jeg resterende av løkbiten på siden og starter å kutte fra den tykkeste delen igjen
○ Grillsteking og pannesteking ( åtte sider) ○ Ovnsteking ( tolv sider) ○ Pochering og brasering ( syv og tyve sider) ○ Rester ( hva nå enn det innebærer, tre sider) ○ Forskjellige tilberedningsformer ( som ikke er de overnevnte, fjorten sider)Og helt til slutt ○ Grunnoppskrifter ( tre sider)Det er verdt å nevne at gjennomsnittssidene har tre oppskrifter pr side