En saftig svinekotelett med digg marinade og kule grillstriper. Og siden bildet her ble så dårlig, så har jeg en god unnskyldning for å lage flere… Nammis
kyllingvinger, oksekjøtt skåret i skiver på tvers av fibrene eller tynne svinekoteletter har ganske korte fibre som er lette å male for tannløse gommer, men samtidig lette å holde hvis det er skåret i fingerstore biter
Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp i koteletter. Det var en av klassikerne på bordet under søndagsmiddag på de gode 60-70 åra
Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp i koteletter. Det var en av klassikerne på bordet under søndagsmiddag på de gode 60-70 åra
Du får lønn for strevet når du marinerer, egentlig er det ikke noe strev heller, veldig raskt og greit, men du verden så nydelig resultatet blir, kjøttet blir mørere og mere velsmakende
Det blir mye grilling her hos oss for tiden, sene kvelder og sene middager, men det er ikke bare vi som griller her i strøket, det dufter deilig av gilling fra naboene rett som det er
Her er oppskriften på en marinade som jeg bruker ofte, og særlig til svinekoteletter og flintstek. Kjøtt, kylling og fisk på grillen får bedre smak hvis du legger råvarene i marinade en stund før du skal grille, kjøttet blir også mørere
4 svinekoteletter. Snitt fettet på kotelettene og legg dem i soya i 5 minutter. Kutt papaya, mango, tomat, selleri og chili i terninger og vask salaten