Og hummer er jo som regel nok i seg selv men hvis man skal servere noe i forkant kan man feks ta noen skiver med pate på noen enkle kjeks eller laksetartar servert i porsjonsglass
Jeg vet ikke hvor denne tradisjonen kommer fra, men jeg er glad i lammestek, og synes derfor det er bra å benytte enhver anledning som byr seg til å spise dette deilige kjøttet
Mine små ildfaste former er klareBrandad ligner litt på mousse, pate' eller kanskje grateng. Ferdig til å fryses nedMen som grateng er den fremdeles lett å lage, smakfullt til en forrett på kjeks eller loff
Til hovedrett kunne vi velge mellom flere retter, jeg valgte vaktel mens Jørn gikk for perlehøne. Konseptet er at de har en treretters-meny hvor de bestemmer forretten og gjestene får velge mellom flere retter når det gjelder hovedrett og dessert
Har du først begynt å lage posteier, kommer du antagelig til å bli hekta på å finne din egen smak. Du spiser det på brødskive, kjeks, eller som en forrett
Enklere kan det nesten ikke gjøres, men du verden så nydelige disse små rugbrødbitene er, og så er det et godt og veldig populært tilskudd på tapasbordet
Da vi besøkte landsbyen Biot i Provence, og den meget anbefalelsesverdige restauranten «La Pierre à Four», fortalte servitøren om ingredienser og fremgangsmåten til denne foie gras-retten
) tilsatt Tahini (knuste sesamfrø), hvitløk og spisskummen. Hummus blir brukt som forrett / meze og en del av et større måltid, men etter min mening trenger man slett ikke masse andre greier sammen med dette