Pate til forrett oppskrifter

Enkel forrett på en søndag

Enkel forrett på en søndag

Hva med en enkel forrett på en søndag. enkel forrett . Helgen nærmer seg slutten, men man kan og bør fortsatt kose seg
Smoked Salmon Patè / Røkelakspatè

Smoked Salmon Patè / Røkelakspatè

GA_googleAddAttr("Tag", "pates"). GA_googleAddAttr("Tag", "forretter"). GA_googleAddAttr("Tag", "rokelakspate")

Kan lammesteken bli for mør?

Jeg vet ikke hvor denne tradisjonen kommer fra, men jeg er glad i lammestek, og synes derfor det er bra å benytte enhver anledning som byr seg til å spise dette deilige kjøttet
Gratinert chévre på bruchetta

Gratinert chévre på bruchetta

Også kan man jo lage en enklere variant til barna. En enkel men god forrett som passer godt sammen med vilt, og det spiser vi jo gjerne om høsten
Tour de Gourmet. Lakserillettes i Loire.

Tour de Gourmet. Lakserillettes i Loire.

Men, ganske så kjapt fant jeg ut at denne ”pateen” var en fantastisk opplevelse. At byen er hovedstaden i Loire, fikk meg til å tenke på rillettes

Konfirmasjon med 40 gjester

Små munnfuller med skagenrøre og laksetartar, samt toast med pate og tapenade, servert ute sammen med champagne og mozell
BRANDAD HAR JEG OPPDAGET  I SØR-FRANKRIKE

BRANDAD HAR JEG OPPDAGET I SØR-FRANKRIKE

Mine små ildfaste former er klareBrandad ligner litt på mousse, pate' eller kanskje grateng. Ferdig til å fryses nedMen som grateng er den fremdeles lett å lage, smakfullt til en forrett på kjeks eller loff
Cannes – noen anbefalinger – del 2

Cannes – noen anbefalinger – del 2

Til hovedrett kunne vi velge mellom flere retter, jeg valgte vaktel mens Jørn gikk for perlehøne. Konseptet er at de har en treretters-meny hvor de bestemmer forretten og gjestene får velge mellom flere retter når det gjelder hovedrett og dessert
Sunn og god rødmende hummus

Sunn og god rødmende hummus

Topp med en håndfull pinjekjærner, og du har en nydelig vegansk pate. I beste kjøttfri mandag-stil lager vi idag hummus til pålegg og dipp
Patè/postei på 1, 2 , 3!

Patè/postei på 1, 2 , 3!

Har du først begynt å lage posteier, kommer du antagelig til å bli hekta på å finne din egen smak. Du spiser det på brødskive, kjeks, eller som en forrett
Gele til paté

Gele til paté

Dette er noe av det beste jeg kan få tilforrett og hvis man kjøper en god pate og en cumberlainsaus så har man verdens enkleste forrett
De tre forrettene...

De tre forrettene...

(litt pepperrotkrem, smak til). superlekker forrett. Legg til side røkelaksskiver slik at det blir en skive per posjon
Rugbrød med pate og balsamicokokte svisker

Rugbrød med pate og balsamicokokte svisker

Enklere kan det nesten ikke gjøres, men du verden så nydelige disse små rugbrødbitene er, og så er det et godt og veldig populært tilskudd på tapasbordet
Laksepaté med urterømme

Laksepaté med urterømme

Denn oppskriften inneholder røkelaks som gir et spennende røykpreg på pateén. Urterømme og melbatoast er godt tilbehør

Brioche med foie gras, morkel- og nøttesaus

Da vi besøkte landsbyen Biot i Provence, og den meget anbefalelsesverdige restauranten «La Pierre à Four», fortalte servitøren om ingredienser og fremgangsmåten til denne foie gras-retten